Een ID tag is een kleine informatiedrager waar je alle belangrijke informatie op kwijt kunt. Tijdens het hardlopen heb je namelijk niet altijd een medisch paspoort bij je. In dat geval kan deze tag, de SOScoin®, van pas komen. Deze ID tag kun je vastmaken aan een sportschoen en biedt (medische)informatie die volgens jou belangrijk is. Mocht er tijdens het sporten iets met je gebeuren, dan beschikken hulpverleners en omstanders over de juiste informatie. Zo gaat er in geval van nood geen kostbare tijd verloren.

id tag

Handig hulpmiddel in geval van nood

Je weet zelf goed wat jouw medische voorgeschiedenis is en wie men moet bellen in het geval van nood. Helaas kan het voorkomen dat je in sommige gevallen deze informatie niet zelf kunt verstrekken. In dat geval is een ID tag of SOS naamplaatje een handig hulpmiddel. Op deze informatiedrager in de vorm van een munt, kun je 79 tekens kwijt. Wat je hierop laat drukken kun je zelf bepalen. Denk bijvoorbeeld aan je naam en woonplaats, belangrijke telefoonnummers of je bloedgroep. Eventuele medische aandoeningen zijn ook handig te vermelden. Heb je bijvoorbeeld diabetes, een hoge bloeddruk, of epilepsie, dan kun je dit laten weten via de ID tag. Hulpverleners en omstanders kunnen zo snel de juiste behandeling toepassen.

De beste kwaliteit met levenslange garantie

Tijdens het sporten is het niet ideaal om een ID ketting te hebben bungelen, laat staan om je portemonnee mee te hebben. Doordat je de boven- en onderkant van de SOScoin® door je veters kunt rijgen, merk je hier niks van. De munt heeft een diameter van 35mm en een dikte van 2mm. De ID tag is gemaakt van kunststof, ABS om precies te zijn, wat hem extra duurzaam en weer- en waterbestendig maakt. En om deze kwaliteit te garanderen, krijg je levenslang garantie op jouw munt.

Bestel nu jouw persoonlijke ID tag

Wil je in een noodsituatie tijdens het sporten ook snel identificeerbaar zijn met een ID tag? Bestel dan nu jouw persoonlijke SOScoin®. Vertel ons hier binnen 79 tekens jouw belangrijkste informatie en plaats de munt in de winkelmand. Wanneer je meer dan één munt koopt, betaal je geen verzendkosten! Neem voor meer informatie over de ID tag contact met ons op.